Prosjektering

La TS Storkjøkken AS hjelpe deg å realisere drømmekjøkkenet eller det ideelle vaskeriet

Fra visjon til virkelighet

Med to tiår i ryggen har vi dyptgående kunnskap og ekspertise innen prosjektering og planlegging av både små og store prosjekter. Fra det første møtet til den endelige installasjonen, kan du forvente tett, personlig oppfølging fra vårt dedikerte team. Vi leverer ikke bare skisser, men detaljerte og profesjonelle tegninger utarbeidet i AUTO CAD og REVIT, og presenterer ferdig materiell i papirform og QR. På denne måter er vi alltid sikre på at vi møter dine spesifikasjoner.

Ikon - plantegninger

Realiser ditt drømmekjøkken

For oss ved TS Storkjøkken AS står to ting øverst: et overlegent sluttresultat og maksimal funksjonalitet for ditt nye rom. La oss transformere visjonen din til virkelighet!

Visualisering – Se alle muligheter

Et funksjonelt storkjøkken starter med grundig planlegging. Vi i Ts Storkjøkken kan foreta en behovsanalyse og kartlegger alle momenter som er vesentlig for driften. Ved hjelp av vårt DAK-tegnsystem utarbeider vi den løsningen som er optimal i forhold til rammebetingelsene – enten det dreier seg om store sentralkjøkken eller små kjøkken / serveringssteder.

Ts Storkjøkken har produktene og systemene som trengs. Vi sørger for korrekt installasjon og opplæring av personalet. Vi tar ansvar for våre leveranser. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Drømmer du om et nytt storkjøkken?

Vi hos TS Storkjøkken AS kan hjelpe deg å realisere ditt nye kjøkken!
Ta kontakt i dag!

Kontakt oss