TJENESTER

Teknisk avdeling

Vi har god og lang erfaring fra teknisk service på storkjøkkenutstyr. Vi legger stor vekt på service og tilgjengelighet, så med vår døgnvakt møter du alltid en hyggelig person som er klar til å løse dine problemer.

Kompetanse og opplæring

Våre ansatte er fagfolk med høy kompetanse. Vår serviceavdeling består av 5 teknikere med fagbrev og dokumentasjon, samt opplæring på det utstyr vi forhandler. Kjøling/service inngår også i vårt serviceteam. Vi har alle papirer for service offshore. Vår bedrift er godkjent som lærlingbedrift.

Prosjektering

La oss hjelpe deg å planlegge og tegne deres nye kjøkken eller vaskeri!

Vi har 20 års erfaring med prosjektering og planlegging av små og store prosjekter. Du vil få tett oppfølgning fra start til ferdig installasjon, og profesjonelle tegninger i Autocad.

For TS Storkjøkken er det sluttresultatet og funksjonaliteten som er viktigst.

Planlegging av det du trenger.

Hos oss vil du få tett oppfølging fra start til ferdig installasjon. I en planleggingsfase undersøker vi deres behov.

Utvikling av ditt produkt eller din service.

Etter planleggingsfasen går vi i gang med design av din spesifiserte løsning. Vi lager profesjonelle Autocad tegninger for å skreddersy løsningen til deres lokaler.

Installasjon av sluttprodukt.

Vi gjennomfører også installasjon av din bestilling om ønskelig. Vi er behjelpelig med alt fra små til store oppdrag. La oss hjelpe deg å planlegge og tegne deres nye kjøkken!