Oppvaskmaskiner

Vi tilbyr et utvalg av oppvaskmaskiner fra Metos. 

Metos Master Aqua oppvaskmaskin er utformet til bruk i institusjoner og restauranter. Metos Master Aqua oppvaskmaskin kan brukes til å bygge et oppvaskmaskinsystem ved å bruke kompatible bord, vogner og lignende.

Metos granulatmaskiner er hygieniske, kraftige vaskemaskiner, og er til stor hjelp på kjøkkenet. Granulatmaskiner vasker kjeler med vann som inneholder plastgranuler. Selv fastbrent smuss fjernes raskt og effektivt. Vaskegodset trenger ikke bløtlegges før granulatvask, du trenger kun å skrape bort løse rester for å unngå unødig tilsmussing av vaskevannet. 

Metos WD-hettemaskiner er helautomatiske éntanksmaskiner for krevende restauranter og storkjøkken. Når maskinen ble konstruert ble det tatt spesielt hensyn til hygienekrav, intensiv bruk, enkel rengjøring og service. Maskinene er i rustfritt stål. I det brede sortimentet av maskiner finnes det maskiner for alle behov. Vi har også et godt utvalg av oppvaskbenker og annet tilbehør. Trenger du hjelp til å utforme oppvaskrommet, kan du spørre oss om hjelp. 

Klikk på bildene nedenfor å se utvalget.

Oppvaskmaskiner

oppvaskhood

Hettemaskiner

granulatvaskemaskiner

Granulatmaskiner