Produkter

TS Storkjøkken er en av distriktets ledende totalleverandører av storkjøkkenutstyr til restauranter, hoteller, kantiner, offshore, mm. Felles for alt vi markedsfører er høy kvalitet og stor funksjonalitet.

Kjøkken og utstyr

Vi har og skaffer det du trenger til ditt kjøkken uansett størrelse. TS Storkjøkken AS er stedet for fornyelse. Hos oss finner du fagfolk med god varekunnskap og konkurransedyktige priser.

Vi leverer alt fra en teskje til et helt kjøkken, til restauranter, hoteller, kantiner, offshore med mer.

Vårt showrom er plassen for inspirasjon og nytenkning. Vår småutstyrsavdelig er til en hver tid oppdatert på nyheter og spennende produkter som vil være med å gi din gjest en opplevelse de sent vil glemme. Hos oss finner du spennende produkter som ikke finnes på hver en restaurant. Vi fører dekketøy, porselen,glass, kjøkkenutstyr av topp kvalitet og kjente merkevarer. Her finnes noe for en hver smak.

Metos ICS+ Oppvasksystem

Her kan du oppleve det fantastiske ICS+ systemet for oppvask maskiner. Her er det mye penger å spare!

Besøk Metos og les mer her

Vaskeriutstyr fra Electrolux

I dag finnes det maskiner og tilbehør fra Electrolux i mange vaskerom rundt om i Norge. TS Storkjøkken as leverer alt fra en maskin til hele anlegg.

Med ny teknikk forkorter Electrolux sine tørkeutrustninger tørketiden samtidig som energiforbruket går ned merkbart.

Electrolux`s høytsentrifugerende vaskemaskiner er konstruert for en meget lang levetid i tøffe miljøer. Electrolux`s normalsentrifugerende vaskemaskiner er bygd med en robust og solid konstruksjon.

I Electrolux`s nye maskiner har velfungerende funksjoner blitt bevart. Men der har også tilført nye funksjoner som gjør de nye maskinene enda bedre og enda lettere å bruke og vedlikeholde: Ny lukeløsning, ny vaskemiddelpåfylling, nye hurtigprogram, punktskrift for synskadede etc. Det er med glede vi presenterer resultatet av flere års utviklingsarbeid. Ett komplett program med professionelle maskiner for alle typer av vask.

Besøk Elextrolux og les mer her

ProduktkatalogVi kan levere alle produkter fra produktkatalogene herunder. Vår hovedleverandør er Metos