Artikler og kondimenter

Vårt vareutvalg består av alt fra utvalgte spiselige kondimenter som olivenoljer, eddiker, krydderier, sjokolade og halv- og helkonserverte produkter, til småutstyr og elektriske artikler.

Artikler

Vårt showrom på Auglendsmyrå 9 er plassen for inspirasjon og nytenkning. Vår småutstyrsavdelig er til en hver tid oppdatert på nyheter og spennende produkter som vil være med å gi din gjest en opplevelse de sent vil glemme. Hos oss finner du spennende produkter som ikke finnes på hver en restaurant.

Vi fører dekketøy, porselen,glass, kjøkkenutstyr av topp kvalitet og kjente merkevarer. Her finnes noe for en hver smak.

Vi har et tett og godt samarbeid med våre leverandører som blant annet er Gastronaut as , Horeka , Merx Team og Villeroy & Boch

Kondimenter

Vårt vareutvalg består av utvalgte olivenoljer, eddiker, krydderier og sjokolade, samt halv- og helkonserverte produkter.

TS Storkjøkken as & Gastronaut as fører et begrenset utvalg olivenoljer, eddiker, konserver og kondimenter av kompromissløs kvalitet. Våre produkter er ”håndplukket” etter nøye kompetansebasert vurdering, og testet av vårt eget testpanel bestående bl.a. av flere av landets høyprofilerte kjøkkensjefer.

Vårt utvalg er basert på de beste råvarene middelhavsområdene kan tilby, og samtlige merker har høyeste status i sitt lokalmiljø.

Småutstyr

Kjøkkenutstyr

Vi har og skaffer det du trenger til ditt kjøkken uansett størrelse.

Rico småutstyr katalog

Kjøkkenutstyr katalog

Merx Kjøkkenutstyr katalog

Glass og bestikk

Vi har bestikk for alle anledniger og prisklasser.

Bestikk katalog

Lager og catering

Her er utstyret som gjør det enklere for deg: Lager/transport katalog

Småelektrisk

Smart utstyr til mindre kjøkken Småelektrisk katalog

ProduktkatalogVi kan levere alle produkter fra produktkatalogene herunder. Vår hovedleverandør er Metos