Om oss

22 år med gode resultater er gått siden TS Storkjøkken as ble etablert i februar 1994. Vi er nå 9 ansatte på Åsen i Stavanger.

Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken: hoteller, restauranter, caféer, fastfood, kantiner, institusjoner og skip. Vi leverer også småutstyr som glass og porselen.

Vi har valgt å satse på kvalitetsprodukter. Storkjøkkenutstyr er utsatt for hardkjør, og driftsstans senker omgående produktiviteten.

Vår serviceavdeling består av 5 teknikere med fagbrev og dokumentasjon på opplæring på det utstyr vi forhandler. Kjøling/service inngår også i vårt service team. Vi har vakt etter kl 16 og i helgene som kan kontaktes på vårt hoved nummer 94 01 22 45.

Vaskerimaskiner fra Wascator er også en del av vårt sortiment.

Planlegging: Vi planlegger anlegg, små eller store, sammen med bruker eller arkitekt, tegner disse ut i ønsket målestokk, og lager en teknisk spesifikasjon på de enkelte komponenter til bruk for andre faggrupper som rørlegger og elektriker.

Faglig kompetanse: TS Storkjøkken as besitter omfattende kjøkkenfaglig kunnskap gjennom sine medarbeidere, og vil kunne gi verdifull veiledning for planleggere og driftsansvarlige.

Kjøkkendrift gir i dag en rekke nye muligheter for rasjonell og kvalitativ god drift. Nye teknikker og nytt verktøy tilbys markedet. Vi er oppdatert faglig, på hvilke tekniske hjelpemidler som kan tilbys for å oppnå maksimal effekt, og vil kunne bistå med praktisk opplæring i de valg som måtte tas.

Salg: Vårt Showrom / butikk ligger i Auglendsmyrå 9. Her har vi utstilling av utstyr som er nødvendig for et profesjonelt kjøkken.

Vårt service personell har offshore sertifikater og erfaring fra dette. Her kan nevnes: Seadrill Offshore og Exxon Mobil.

TS Storkjøkken as er godkjent som lærebedrift innen elektroreparatørfaget og kjølemontørfaget.

Vår prosess

Planlegging av det du trenger.

Hos oss vil du få tett oppfølging fra start til ferdig installasjon. I en planleggingsfase undersøker vi deres behov.

Utvikling av ditt produkt eller din service.

Etter planleggingsfasen går vi i gang med design av din spesifiserte løsning. Vi lager profesjonelle Autocad tegninger for å skreddersy løsningen til deres lokaler.

Installasjon av sluttprodukt.

Vi gjennomfører også installasjon av din bestilling om ønskelig. Vi er behjelpelig med alt fra små til store oppdrag. La oss hjelpe deg å planlegge og tegne deres nye kjøkken! Kontakt oss nå!

Planlegging
Utvikling
Installasjon